Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csőben sült milánói makaróni

default user icon

Hozzávalók

  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db vöröshagyma
  • 25 dkg gomba (csiperke)
  • olaj
  • 15 dkg darált hús (sertés)
  • 3 dl paradicsomlé
  • bors
  • 1/2 tk oregánó
  • 25 dkg makaróni tészta
  • 20 dkg sajt
  • 1 ek zsemlemorzsa

Elkészítés

    1. Forró serpenyőben, kevés olajon lepirítjuk a megtisztított fokhagymát és hagymát, valamint a megtisztított, felkockázott gombát. Amikor a hagyma üveges, hozzáadjuk a darált húst, majd pár percig összesütjük.
    2. Ha ezzel elkészültünk, felöntjük a paradicsomlével, megsózzuk, megborsozzuk, oregánóval ízesítjük, majd fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús megpuhul.
    3. Al dentére főzzük a makarónit, majd a ragut összeforgatjuk a lecsöpögtetett tésztával. Az egészet egy serpenyőbe tesszük, a tetejét megszórjuk a reszelt sajttal és a zsemlemorzsával, majd előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, amíg a sajt megpuhul a tészta tetején.

    SPAGETTI MILÁNÓI MÓDRA >>> 

    MILÁNÓI RAKOTT CUKKINI >>> 

    HAGYOMÁNYOS MILÁNÓI SERTÉSBORDA >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin