Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csőben sült kelbimbó sajtbunda alatt

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg kelbimbó
  • 2 db tojás
  • 1 dl tejföl
  • 30 dkg reszelt sajt
  • őrölt szerecsendió
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • kevés vaj

Elkészítés

    1. A kelbimbót megmossuk, megtisztítjuk, és a külső, csúnyább leveleit leszedjük. Sós vízben puhára főzzük, majd lecsepegtetjük.
    2. A prézlit kevés olvasztott vajon megpirítjuk, majd egy kikent jénaiba a kelbimbóval rétegezve letesszük.
    3. A tojást felverjük, sózzuk, szerecsendióval ízesítjük, összekeverjük a tejföllel és 10 dkg reszelt sajttal, majd a kelbimbók tetején szépen eloszlatjuk. A végén a maradék reszelt sajttal megszórjuk az egészet, majd 200 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük.

      KELBIMBÓS FINOMSÁGOK - VÁLOGATÁS >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin