Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csőben sült karfiol II.

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg héjában főtt burgonya
  • 1 fej rózsáira szedett, sós vízben főtt karfiol
  • 10 dkg reszelt sajt
  • diónyi vaj
  • A besamelhez:
  • 6-8 dkg vaj
  • 1 evőkanál liszt
  • 2,5 dl tej

Elkészítés

    Elkészítés: A tepsit vajjal kikenjük, és a tört főtt burgonyát az aljára tesszük, majd rárakjuk a párolt karfiolt.

    Besamelmártást készítünk: a vajon a lisztet világosra pirítjuk, forró tejjel felengedjük, simára kavargatva főzzük. A besamelmártást az étel tetejére öntjük, majd a tetejére vajdarabkákat, reszelt sajtot teszünk.

    Forró sütőben megsütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin