Elkészítés: A tésztát sós vízben, kevés étolajjal meglocsolva megfőzzük.
Közben a halkonzerveket egy nagyobb tálban villával összetördeljük (a sprotniból kiszedjük a gerincet) az olajjal együtt, hozzákeverjük a tejfölt és fél citrom levét, majd ízesítjük oregánóval, sóval, borssal.
Összekeverjük a megfőtt tésztával, majd
margarinnal kikent tűzálló tálba tesszük.
Tetejére paradicsomszeleteket rakunk, meghintjük az előzőleg leszerelt sajttal, majd a citrom másik feléből vágott vékony szeleteket helyezünk rá, és azt is meghintjük reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd kockára vágva, melegen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre