Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csőben sült hal

MME MME
1/5
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A paradicsomok bőrét keresztben bemetszem, és pár másodpercre forrásban lévő vízbe dobom, majd kiveszem, és jeges vízbe mártom. Lehúzom a héját, és karikára szeletelem. Egy tűzálló tálat kikenek vajjal, belehelyezem a halfilé felét, fűszerezem sóval, borssal. A következő réteg a zúzott fokhagymával ízesített paraj és utána a paradicsomszeletek. Az utolsó réteg a fűszerezett halfilé maradéka. A Knorr Sajtszósz Rafinériát elkészítem a tejjel, a halra öntöm, a tetejére morzsolok 2 dkg vajat. 200 fokos, előmelegített sütőben addig sütöm, míg szép aranyszínű lesz.

Megjegyzés

A receptet Lengyelné Sz. - MME

Ezek is érdekelhetnek