Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csőben sült édeskömény kecskesajttal és tejszínnel

MME MME
1
60 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1. Az édesköményt félbevágjuk, a gyökér részét késsel kivágjuk, majd leveleire szedjük.

2. Sós vízben 10-15 percig főzzük, szűrőkanállal kiszedjük, olívaolajjal kiolajozott tűzálló tálba egymás mellé helyezzük, a maradék olajjal meglocsoljuk.

3. Ráöntjük a tejszínt, rászórjuk a kecskesajt darabokat, és előmelegített sütőben 180 fokon 10-35 percig sütjük, az édeskömény korától függően.

4. A sütőből kivéve 2 evőkanál borecettel meglocsoljuk. Friss bagettel vagy zöldsalátával tálaljuk.

Megjegyzés

Fotó: AS

Őszi Balázs receptje, további fotókat és érdekességeket a recepttel kapcsolatban itt találsz! >>> - MME

Ezek is érdekelhetnek