1. A tésztát felteszem főni. A hagymákat aprítom, a gombát, paprikákat és a paradicsomot darabolom.
2. Egy serpenyőben elkészítem a ragút. Olajon megdinsztelem a hagymákat, hozzáadom a gombát, fűszerezem. A felét kiveszem, félreteszem. Hozzáadom a húst és a darabolt bacont. Amikor a hús már fehér, és a bacon is megsült, belerakom a paprikát, paradicsomot, újra fűszerezem ha szükséges, beleöntöm a csiliszószt és a vörösbort. Lereszelem a sajtot.
3. Amikor a tészta már al dente megfőtt, leszűröm és a ragúhoz keverem. A tésztát átteszem egy szögletes tűzálló edénybe, és berakom a 180 fokra előmelegített sütőbe 15 percre.
4. Tálaláskor négyzetesen felszeletelem. Két darabot egy tányérra helyezek. Rakok rá és mellé gombát, olívabogyót, koktélparadicsomot. Locsolok rá és a tányérra ketchupot, szórok rá sajtot.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre