Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkével töltött padlizsán

MME MME
1
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A filézett csirkemellet alaposan megmossuk, majd apró kockákra vágjuk. Sóval, borssal, apróra vágott tárkonnyal és petrezselyemmel fűszerezzük.

A padlizsánokat megtisztítjuk, félbevágjuk, majd kanállal kikaparjuk a belsejüket.

A felszeletelt hagymát kevés olajon megpároljuk. Hozzáadjuk a csirkemellet a felkarikázott paradicsommal, és félkészre sütjük.

A fehérbort lassan felforraljuk, majd a füstölt sajt kivételével beletesszük és felolvasztjuk az apró darabokra vágott sajtokat.

A félig kihűlt csirkéhez ütünk 1 tojást. Elkeverjük, és megtöltjük velük a padlizsánokat. Meglocsoljuk az olvasztott sajttal, végül ráreszeljük a füstölt sajtot.

Sütőben, mérsékelt hőfokon megsütjük. Párolt rizst adhatunk hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss