Elkészítés: A kicsontozott, vékonyra szeletelt csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd lazán feltekerve csomagoljuk szalonnába. Forró vajon forgassuk át a tekercseket, majd lefedve süssük puhára. Sütés végén pirítsuk át a szalonnaburkot ropogósra. A tisztított gombát vágjuk fel apróra. Olajon pirítsuk meg a fokhagymagerezdet és a vékonyra szeletelt vöröshagymát. A fokhagymát dobjuk ki, ezután keverjük csak hozzá a gombát. Amikor a levét elforrta, öntsük hozzá a langyos vízben elkevert sűrített paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk, húsz percig főzzük. Ezalatt a rizst is főzzük puhára. Keverjünk hozzá egy kanálnyi darált zöldségpürét és reszelt sajtot. Öntsük a mártást a tekercsekre. Díszítsük petrezselyemmel vagy rozmaringgal. Frissen tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre