Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeszárnyak spanyol módra

MME MME
1 4/5
60 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

A csirkeszárnyakat sózzuk, borsozzuk. Az almát meghámozzuk, káposztareszelőn lereszeljük és a ketchupba keverjük. A szalonnaszeletek felével kibélelünk egy jénai tálat. Lerakunk egy sor csirkeszárnyat és bekenjük az almás ketchuppal. Zúzott fokhagymával, majoránnával meghintjük. Még egy sor hús következik, azt is bekenjük a mártással. Beborítjuk a maradék szalonnaszeletekkel és felöntjük a borral. Letakarva, 2 órára a hűtőszekrénybe állítjuk. Utána letakarva forró sütőbe tesszük, 20 perc múlva levesszük a fóliát és ropogós pirosra sütjük. Párolt rizzsel vagy burgonyapürével körítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss