Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeszárny burgonyaágyon

MME MME
1
60 perc
egyszerű
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: Kiolajozott tűzálló edénybe lerakom a karikára szelt burgonyát, kissé megsózom.

Sóval és majoránnával bedörzsölöm a
csirkeszárnyakat, majd paprikás lisztbe forgatom, és a burgonya tetejére, jó szorosan lerakom egymás mellé.

Ezután a vékony karikára szelt hagymát rászórom a húsra, és azt is egy kissé sózom.

A paprikás lisztet (2-3 evőkanál) kikeverem a tejföllel, és a hagyma tetejére öntöm, hogy mindenhol befedje.

Lezárom az edény tetejét, 190 fokos sütőben 35-45 perc alatt készre sütöm.

Megjegyzés


Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss