Elkészítés: A húst és a májat megmossuk, megtöröljük, és egy mélyebb serpenyőben olajon mindkét oldalát megsütjük.
A visszamaradt pecsenyelében átsütjük a karikára vágott sárgarépát és póréhagymát. Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, a köménymagot, a babérlevelet és a kelkáposztát, meg a kockára vágott burgonyát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, aláöntjük a húslevest, és fedő alatt készre pároljuk (15 perc).
A zöldségkeverék tetejére tesszük az átsütött húst és májat, majd fedő és kevergetés nélkül 20 percre forró sütőbe toljuk.
Tálalásnál díszíthetjük petrezselyemmel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre