Elkészítés: Előző este a csirkemellet bepácolom a fajita fűszerkeverékkel és egy kis olívaolajjal, majd beteszem a hütőbe. A paradicsomokat és a hagymát kockára vágom, adok hozzá sót, borsot, apróra vágott korianderlevelet és összekeverem. Majd ezt is a hűtőben hagyom éjszakára. Így jobban összeérnek az ízek.
Másnap a csirkemellet megsütöm grillen és kockákra vágom. Egy palacsintasütőben olívaolajat hevítek, majd rádobom a csirkemellet, aztán a paradicsomos-hagymás keveréket. Kicsit melegítek rajta, majd ráteszem a jalapeno paprikát és hozzáadom a csípős szószt. Átforgatom az egészet, hogy jól átmelegedjen, hozzáadom a reszelt sajtot. Ilyenkor már nem is kell a tűzön tartani, csak addig melegíteni, míg a sajt félig megolvad.
Ezt a sajtos egyveleget a tortillákba töltjük és feltekerjük. Én a végén még visszateszem kicsit a grillre, hogy a tortilla ropogós legyen. Magában vagy sült krumplival tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre