Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tejszínes-csirkés rakott tészta maradékból

35 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. tejszínes-csirkés rakott tésztához először kifőzzük a tésztát forrásban lévő, sós vízben, a csomagoláson megadott utasítás szerint.
  2.  Leszűrjük és lecsepegtetjük, majd átforgatjuk a felforrósított olajon. Végül tűzálló tálba terítjük.
  3. Asült húst apró darabokra vágjuk, és a tésztára szórjuk. Ráöntjük a tejszínt, megsózzuk és megborsozzuk, majd az egészet alaposan összekeverjük. Meghintjük a reszelt sajttal, és 180 fokos sütőben aranyszínűre sütjük.

Készíthetjük főtt sonkával, párolt zöldborsóval is. Kínáljuk ecetes vagy friss salátával.

Ezek is érdekelhetnek

Friss