Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés szendvics

30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: 1. A tarjaszeleteket a gombával serpenyőben ropogósra sütjük, kivesszük, melegen tartjuk.

2. A visszamaradt zsiradékban a sózott, borsozott, pici mustárral megkent, 4 részre vágott csirkemellfilét megsütjük.

3. 1 evőkanál langyos vajat elkeverünk 2-3 kanál majonézzel, ízesítjük egy pici mustárral, fehérborssal, apróra vágott snidlinggel.

4. Összeállítjuk a szendvicset: pirított, magvas barna kenyeret megkenünk a majonézes krémmel, rátesszük a megmosott salátalevelet, erre 2 karika paradicsomot, a gombát, ráteszünk 2-3 szelet tarját és 1 sült húst.

5. A tetejére kerülő kenyérszeletet megtunkoljuk a sült zsiradékkal és beborítjuk vele a szendvicset.

Megjegyzés

A receptet és a fotót P. - p.amelie

Ezek is érdekelhetnek

Friss