Előkészítés: Felteszünk vizet forrni. A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük.
Elkészítés: Felforrósítunk egy evőkanál olajat, és a csirkemellet piros-ropogósra sütjük benne. Amikor elkészült, falatnyi darabokra vágjuk, és melegen tartjuk. A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben leszűrjük a zöldbabot, az erős paprikát vékony karikákra vágjuk (aki nem szereti, hagyja ki!). A snidlinget leöblítjük, és karikákra vágjuk. A tésztát leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. Hozzákeverjük a húst, a zöldbabot, a paprikát és a snidlinget. A citromlevet elkeverjük az olajjal, és a szójaszósszal ízesítjük. Minden hozzávalót összekeverünk, ráöntjük az öntetet, és melegen tálaljuk. Petrezselyemlevéllel díszíthetjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre