Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés saláta II.

MME MME
4.8/5
30 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

  1. A salátát leveleire szedjük, megmossuk, és falatnyi darabokra tépkedjük. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, kettévágjuk. Az uborkát félkarikára vágjuk, a paprikát felcsíkozzuk.
  2. A húst leöblítjük, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk, majd 2 evőkanál forró olajon megsütjük a csirkemellfiléket, majd ha kicsit hűlt, csíkokra vágjuk.
  3. A salátát összekeverjük a hagymával, a paradicsommal, az uborkával, a paprikával és az olajbogyóval, majd a húst is beleforgatjuk.
  4. Az öntethez 4 evőkanál olajat összekeverjük az ecettel és a mustárral, sóval és borssal ízesítjük, majd a salátára locsoljuk.

Ezek is érdekelhetnek