A csirkemellet vágjuk apró csíkokra, majd keverjük össze kukoricadarával, sóval és borssal.
A tzatziki-mártáshoz nyomkodjuk ki a vizet a lereszelt uborkából, majd tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a mentaleveleket, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.
Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Erős tűzön 2-3 percig pirítsuk a csirkehúscsíkok felét, majd forgassuk meg. A kész, megpirult húst tartsuk melegen, közben pedig készítsük el a hús másik felét is.
Grillsütőben kb. 1 percig melegítsük a pitakenyereket, majd az összest vágjuk félbe, úgy, hogy egy zsebhez hasonlítson. A kenyereket töltsük meg a csirkehússal és a tzatzik-mártással.
A töltött pitákat melegen, zöldsalátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre