Elkészítés: A csirkemellet nagyobb kockákra vágva megpirítjuk egy pici olajon vagy zsíron (én kacsazsíron szoktam, sokkal finomabb lesz). Megsózzuk, borsozzuk, egy kis petrezselyemmel, esetleg bazsalikommal fűszerezzük. Ha megpirult, kiszedjük az edényből.
A hús alatt megmaradt zsiradékon megpároljuk a spenótot, majd felöntjük a tejjel, sózzuk, fokhagymázzuk. Visszaöntjük bele a csirkét, és még úgy 3-5 percet főni hagyjuk.
A tésztát időközben megfőzzük, leszűrjük, majd a csirkés-parajos szósszal tálaljuk.
A reszelt sajtot ízlés szerint a szószba és magára az étel tetejére is szórhatjuk, ahogy jólesik!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre