Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkés-márványsajtos tészta

Hozzávalók

  • 50 dkg tejszínes spenótkrém (fagyasztott)
  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 20 dkg márványsajt
  • 40 dkg széles metélt
  • 4 ek olíva olaj
  • bors
  • édes-nemes paprika

Elkészítés

    1. Felengedjük a spenótkrémet. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és fekockázzuk. A sajtot elmorzsoljuk.
    2. Felforrósítjuk az olívaolaj at, és megpirítjuk rajta húskockákat. Meghintjük egy kevés sóval, borssal és pirospaprikával, majd mindet kiszedjük, és félrerakjuk.
    3. A spenótkrémet a serpenyőbe tesszük, és kis lángon elkezdjük melegíteni. Közben forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a tésztát a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük és lecsepegtetjük úgy, hogy közben felfogunk 2 dl főzővizet. Azt a spenótkrémhez adjuk 10 dkg sajttal együtt, kevergetve felforraljuk, végül ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk.
    4. Összeforgatjuk a tésztát a hússal és a spenótos keverékkel, tányérokba halmozzuk, és a megmaradt sajttal megszórva tálaljuk.

      Még több márványsajtos finomság >>> 

      Tésztás recepteket itt találsz >>> 

      Spenóttal készült fogások >>> 


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin