Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkés-borsós rakott tészta

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemellfilé
  • bors
  • 4 ek olíva olaj
  • 20 dkg csiperke gomba
  • 20 dkg zöldborsó (fagyasztott)
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 40 dkg spagetti
  • vaj
  • 20 dkg sajt

Elkészítés

    1. A megmosott, szárazra törölt csirkemellfilét felkockázzuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a húskockákat. Hozzáadjuk a megtisztított, és felszeletelt gombát és együtt pároljuk 15-20 percig, végül beleöntjüka felengedett borsót, és további 5-10 percig pároljuk. Felöntjük a tejszínnel, ha szükséges megsózzuk, megborsozzuk, és kis lángon sűrűre főzzük a ragut.
    2. A spagettit a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben kifőzzük és leszűrjük, majd összekeverjük a tejszínes raguval. Egy tűzálló edényt vékonyan kikenünk vajjal, beletesszük a tésztát, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt megpirul a tetején.

    14 EGYSZERŰ RAKOTT TÉSZTA HÉTKÖZNAP ESTÉKRE >>> 

    9 ISTENI CSIRKÉS TÉSZTA, HA CSAK FÉL ÓRÁD VAN FŐZNI! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin