Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkés avokádósaláta

MME MME
4.5/5
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A csirkehúst megmossuk, apró kockára vágjuk. Az avokádót, meghámozzuk, félbevágjuk, magját eltávolítjuk, a húsát a csirkehússal kb. azonos méretű kockákra vágjuk, citromlével megöntözzük, hogy ne barnuljon meg. A paradicsomot megmossuk, felkockázzuk. Az olajbogyót felkarikázzuk.

Elkészítés: A csirkemellet a forró olajban aranysárgára pirítjuk, de vigyázzunk, a hús ne száradjon ki. A borecetből, az olívaolajból, ízlés szerinti mennyiségű sóból, őrölt borsból kikeverjük a salátaöntetet. A csirkehúst tálra tesszük, lazán hozzákeverjük a zöldféléket, és a salátaöntettel meglocsolva kínáljuk.

Munka: 15 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 339 kcal

Megjegyzés

Fotó: Kerekes

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss