Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeragu zöldbabbal

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

    1. A zöldbabos csirkeraguhoz a felhevített olajon megpirítjuk a megtisztított és feldarabolt hagymát és az apróra vágott fokhagymát.
    2. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, és fehéredésig pirítjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk a paradicsompürét és a tejszínt.
    3. Összefőzzük, majd hozzáadjuk a zöldbabot, és fedő alatt alacsony lángon kb. 30 perc alatt készre főzzük, ha szükséges, tovább fűszerezzük. Főtt rizzsel tálaljuk.

Nézd meg videón, hogyan készül a zöldbabos csirkeragu!

Ezek is érdekelhetnek

Friss