A petrezselymet és a hagymát apróra vágjuk. A hagymát kevés zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, és megsózzuk, megborsozzuk. Fedő alatt, közepes fokozaton fehéredésig dinszteljük.
Hozzáöntjük a kukoricát, összeforgatjuk, kevés vizet öntünk alá, és 5 percig lefedve pároljuk tovább. (Ha fagyasztott kukoricával készítjük, akkor több vizet tegyünk alá, és tovább főzzük fedő alatt, amíg meg nem puhul.)
Habarást készítünk: a laktózmentes tejfölt és a kukoricalisztet 2 dl vízzel, külön tálban, habverővel simára keverjük. Besűrítjük vele a kukoricás csirkét, és 5 perc alatt összefőzzük.
Amikor elkészült, hozzákeverjük a finomra vágott petrezselymet, és lefedve pihentetjük.
Tálalásnál a rizsre öntjük a ragut, és reszelt laktózmentes sajttal szórjuk meg.