Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkeragu burgonyapürével

Hozzávalók

  • olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 40 dkg csirkemell
  • 15 dkg zöldborsó
  • 15 dkg csirkemáj
  • bors
  • majoranna
  • 2 dl víz
  • 2 dkg burgonya
  • víz
  • 10 dkg teavaj
  • kb 2 dl tej

Elkészítés

    1. Olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkemellet. Ezeket összeforgatjuk, hozzáadjuk a borsót és a feldarabolt csirkemájat. Fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és felöntjük vízzel, majd készre főzzük.
    2. A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük. Egy edényben óvatosan felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a zöldséget, majd vegetával ízesítjük. Közepes lángon addig pároljuk a zöldségeket, ameddig azok megpuhulnak.

    14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>>

    7 RECEPT CSIRKEMELLBŐL, AMIBŐL MINDENKI REPETÁZIK >>>

Megjegyzés

Egyszerű és finom étel.

Csizoo
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin