Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkeragu burgonyapürével

60 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkemellet. Ezeket összeforgatjuk, hozzáadjuk a borsót és a feldarabolt csirkemájat. Fűszerezzük sóval, borssal, majoránnával és felöntjük vízzel, majd készre főzzük.
  2. A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük. Egy edényben óvatosan felolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a zöldséget, majd vegetával ízesítjük. Közepes lángon addig pároljuk a zöldségeket, ameddig azok megpuhulnak.

14 GYORS ÉS EGYSZERŰ VACSORA CSIRKEMELLBŐL >>>

7 RECEPT CSIRKEMELLBŐL, AMIBŐL MINDENKI REPETÁZIK >>>

Megjegyzés

Egyszerű és finom étel. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss