Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkepaprikás túrós csuszával

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsiradékot egy edényben felhevítjük, és megdinszteljük rajta a megtisztított, felkockázott hagymát, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkét.
  2. Fehéredésig pirítjuk a húst, majd meghintjük fűszerpaprikával, és vízzel felengedjük. Lassú tűzön félpuhára főzzük, sózzuk. Ha kész, egy kevés szaftot kiveszünk, és elkeverjük 1 dl tejföllel, majd ráöntjük a paprikásra.
  3. A csuszatésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint. Szűrés után egy kevés zsiradékra öntjük és összekeverjük az áttört túróval. Tejfölt adhatunk hozzá.

    változatok paprikásra >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss