Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkepaprikás rétesben

MME MME
4 4.7/5
120 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Hagyományos módon csirkepaprikást főzünk, csak kicsit hosszabb szafttal. Lehetőleg addig főzzük, amikor a hús már leválik a csontról. Ha kihűlt, szedegessük le a húst, és egytálba tépkedjük cafatokra (ne daráljuk). A húshoz keverjük hozzá a túrót, tojást és a tejföl felét. Ha szükséges, akkor borsozzuk meg. Ezzel a töltelékkel töltsük meg a réteslapokat, és mehet a sütőbe.
A csirkepaprikás szaftját se dobjuk ki! Keverjük bele a tejföl másik felét, és tálalásnál ezzel locsoljuk meg a rétesszeleteket.

Megjegyzés

A vendégek imádni fogják! Ha el akarom kápráztatni a társaságot, mindig ezt csinálom. Egyszerre hagyományos és különleges. - MME

Ezek is érdekelhetnek