Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkenyársak zsályával

Hozzávalók

  • 70 dkg csirkemell
  • bors
  • 6 levél friss zsálya
  • 2 dl joghurt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 3 ek olívaolaj
  • 10 szelet sonka

Elkészítés

    1. A húst leöblítjük, papírtörlővel leitatjuk, majd sóval és borssal meghintjük. A zsályát leöblítjük, nagyobb szeletekre vágjuk.
    2. A joghurtot összekeverjük a tört fokhagymával, hozzáadjuk az olívaolajat, a szeletelt zsályát és megsózzuk. A hússzeleteket vékonyan bekenjük a joghurtos páccal, majd a hűtőbe tesszük legalább 1 órára.
    3. A sonkára fektetjük a hússzeletet, a hosszabbik oldaláról kezdve feltekerjük, és három egyforma darabra vágjuk.
    4. A húsokat nyársra tűzzük, olajjal megkenjük, majd forró grillen 8-10 percig sütjük. Salátát, tzatzikit vagy grillen sütött burgonyát kínálunk hozzá.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin