Előkészítés: A salátát megmossuk, lecsepegtetjük. A szőlőt szintén megmossuk, kettévágjuk, kimagozzuk. Az almát is megmossuk, nem hámozzuk meg, magházát kivágjuk, húsát apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: A salátát, a szőlőt, az almát salátástálba tesszük. Összekeverjük a salátaöntet-port a csomagoláson olvasható utasítás szerint a vízzel és 6 evőkanál olajjal. Összeforgatjuk a salátával. A csirkemellet leöblítjük, bekenjük ételízesítővel. Felforrósítjuk a maradék olajat, és a csirkemell mindkét oldalát kb. 5-5 percig sütjük benne. Kivesszük, szeletekre vágjuk, és a salátához keverjük. Megszórjuk a dióval, és tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre