Egy közepes tálban alaposan összekeverjük a görög joghurtot, a tejet és a fehérborecetet, majd ízesítjük a kaporral, a hagyma- és fokhagymaporral, valamint sóval és borssal. Tálalásig félretesszük.
A csirkemellet kiolajozott tepsibe helyezzük, és mindkét oldalát megsózzuk és megborsozzuk. 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük, majd alufóliába bugyolálva 5 percig pihentetjük, mielőtt felszeleteljük.
Egy nagyobb tálban összekeverjük az aprított salátát, a vékonyra szeletelt hagymát és a cikkekre vágott paradicsomot. Hozzáadjuk a felszeletelt csirkemellet, a felkockázott avokádót és a megfőzött tojásokat, valamint a saját zsírjában megpirított bacont. Rámorzsoljuk a feta sajtot is. A joghurtöntettel kínáljuk.