Elkészítés: A citrom héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A fokhagymát összezúzzuk, a petrezselymet és a mentát finomra vágjuk. Az olajat a citromlével, a citromhéjjal, a fokhagymával, a zöldfűszerekkel, a sóval, borssal összekeverjük. A csirkemellfilét enyhén kiklopfoljuk, és bekenjük a fűszerkeverékkel. A megmosott, szárazra itatott salátalevelek vastag középső ereit kivágjuk, körbetekerjük velük a csirkeszeleteket. Ha ez megtörtént, a szalonnával is betekerjük. A tepsibe kevés olívaolajat öntünk, és fedő alatt puhára sütjük őket, majd levéve a fedőt megpirítjuk.
Rizzsel, grillezett zöldségekkel vagy friss görög salátával tálaljuk. Én csináltam hozzá már karikákra vágott tepsis krumplit is.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre