Elkészítés: 1. A körethez egy lábasba tegyünk egy tésztaszűrőt, abba a tésztát. Forró vízzel öntsük le, majd néhányszor keverjük át, és tegyük félre.
2. Vágjuk vékony csíkokra a kétféle hagymát, a paprikát és a megtisztított répát. Kevés olajon néhány percig pirítsuk, enyhén sózzuk meg.
3. Borítsuk rá a tésztát, és ízlés szerint locsoljuk meg szójaszósszal. Pár percig pirítsuk őket együtt, majd tálalásig tegyük félre.
4. Vágjuk hosszú, vékony csíkokra a csirkemellet, sózzuk meg.
5. Két mélytányért készítsünk elő a panírhoz: az egyikbe csak sima lisztet tegyünk, a másik tányérba üssünk 2 egész tojás, sózzuk, adjunk hozzá tejet, és jól keverjük el. Tegyük bele a mézet, és ne sajnáljuk a szezámmagot sem. Végül annyi lisztet adjunk hozzá, hogy egy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk.
6. Hevítsünk egy serpenyőben olajat. A húsokat először a lisztbe, majd a mézes-szezámos masszába mártsuk bele, néhány percig kis lángon süssük mindkét oldalát (akár fedő alatt, akár anélkül).
7. A kisült húsfalatokat a pirított zöldséges rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat!