Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemellcsíkok mexikói párolt zöldséggel

MME MME
3.1/5
30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellfilét ujjnyi vastag csíkokra vágom fel. Az olívolajat felforrósítom, és megpirítom benne a hagymakrémet, majd beleteszem a csirkemellcsíkokat. Sóval, borssal, ételízesítővel és majorannával ízlés szerint ízesítem. A csirkét közepesen átsütöm, majd hozzáteszem a fagyasztott mexikói zöldséget, öntök hozzá kb. 1 dl vizet, majd a legalacsonyabb hőfokon félig lefedve párolom. Ha a zöldség megpuhult, az egészet *zsírjára* sütöm. Párolt rizzsel vagy hasábburgonyával tálalom, de magában is finom és kiadós.

Ezek is érdekelhetnek

Friss