Elkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk. A sárgarépát és a cukkinit vékony csíkokra szeljük.
A csirkemellet sózzuk és borsozzuk. A felforrósított olajon a hús mindkét oldalát 5-5 percig sütjük, majd kivesszük az olajból.
A fokhagymát a visszamaradt olajban megpirítjuk. A zöldségcsíkokat hozzáadjuk, majd 5 percig kevergetve nem túl puhára pároljuk. A tejszínt, a fűszereket, a paprikát, sót, borsot egy csészében összekeverjük, a zöldségekhez öntjük, és felforraljuk.
A megsült filéket a tejszínes zöldségbe belerakjuk, és kis lángon még 5 percig
pároljuk.
Sajttal megszórjuk, azonnal tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre