Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük a méretétől függően 3-4 szeletre. Bedörzsöljük sült csirke fűszersóval, majdolíva olajon kisütjük.
A sonkás sajtkrémhez 2 evőkanál vajat felolvasztjuk egy serpenyőben, belerakjuk a 10 dkg reszelt sajtot, felolvasztjuk. Sózzuk, borsozzuk a sajtunk fűszerességének figyelembevételével. Amikor a sajt teljesen szétolvadt, beleöntjük a főzőtejszínt és az kockára vágott gépsonkát.
A csirkemell szeleteket nyakon öntjük a sonkás-sajtos krémmel, és aprított petrezselyemmel megszórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre