Elkészítés: A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, és kevés olajon elősütjük.
A trappista sajtot lereszeljük. A bacont és az újhagymát apróra vágjuk. Összekeverjük a reszelt sajtot, a tejfölt, a bacont és az újhagymát. Ízesítjük sóval és borssal.
Egy tepsibe fektetjük az elősütött csirkemellszeleteket. Mindegyikre halmozunk a sajtos-tejfölös keverékből, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre