Elkészítés: A húst megmossuk, szárazra töröljük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a húsokat kis lángon, kb. 10 perc alatt körbesütjük benne. Sózzuk, borsozzuk.
A brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük, megmossuk, majd sós, szerecsendióval ízesített vízben 4-5 percig főzzük, leszűrjük.
Közben az olajbogyót, a kaprit és az aszalt paradicsomot lecsepegtetjük, apróra vagdaljuk. Összekeverjük a pisztáciával.
A húsokra kenjük az olívás keveréket, rálocsoljuk a passzírozott paradicsomot, lefedjük, és további 5 percig együtt pároljuk. Sóval, borssal ízesítjük, a brokkolival tálaljuk. Párolt rizst is adhatunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre