Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkemell parmezános bundában

default user icon

Hozzávalók

  • 40 dkg csirkemell filé
  • bors
  • 10 dkg liszt
  • 3 db tojás
  • 15 dkg zsemlemorzsa
  • 10 dkg parmezán
  • 1 ek rozmaring

Elkészítés

    1. A csirkemellet megtisztítjuk, papírtörlővel szárazra töröljük, kisebb darabokra vágjuk, majd sózzuk, borsozzuk.
    2. A lisztet egy tányérba tesszük, a tojásokat felverjük, a zsemlemorzsát összekeverjük a parmezánnal és a rozmaringgal. A hússzeleteket először lisztbe, majd a tojásba végül a parmezános morzsába forgatjuk.
    3. Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, ráhelyezzük a bepanírozott húst. 170 fokra előmelegített sütőben mindkét oldalát 25-25 percig sütjük. Salátával, krumplis körettel, vagy rizzsel tálaljuk.

    11 VARIÁCIÓ RÁNTOTT CSIRKÉRE - AZ EXTRA ROPOGÓSTÓL A LISZTMENTES PANÍRIG >>> 

    7 ISTENI PANÍR, HA UNOD A ZSEMLEMORZSÁT! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin