Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell őzgerincformában baconszalonnával

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejfölt, a tojásokat, a lisztet, a sót, a borsot, az apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet felkockázva a többi összekevert alapanyaggal elkeverjük.
  2. A kivajazott, morzsázott formánkat baconnel kibéleljük. A húst a formába öntjük, és a szalonnát ráhajtogatjuk.
  3. Előmelegített sütőben 40 percig sütjük, majd egy tepsire kiborítjuk, és addig sütjük amíg a szalonna megpirul.

Megjegyzés

Ünnepi ételnek tartom, akár karácsonyra, akár húsvétra is jó! - Piri Anyó

Ezek is érdekelhetnek

Friss