Elkészítés: A hagymát olajon üvegesre párolod, majd hozzáadod az összeaprított gombát, a petrezselymet, a zöldhagymát, sót és borsot. Amint a gomba leve elpárolgott, leveheted a tűzről. A csirkemellet kb. 2-3 centisre kockázod, fűszerezed sóval, borssal, ételízesítővel.
A baconszeleteket félbevágva a muffinsütő mélyedéseibe helyezed, majd ráteszed a húskockákat (mehet bele 2 és nem kell hozzá zsiradék) és rákanalazod gombás ragut. Letakarod alufóliával, és mehet a sütőbe. Amikor majdnem kész, megszórod sajttal és kicsit rápirítod.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre