Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell íjászmester módra

MME MME
3/5
30 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk, sózzuk. A bacont szintén 2 cm-es darabokra vágjuk, a vöröshagymát vagy újhagymát kb. fél cm-es karikára vágjuk.

12-15 cm hosszú hurkapálcára vagy hústűre ezeket felváltva felhúzzuk. A két végén húskocka legyen.

Lisztbe forgatjuk, majd sűrű palacsintatésztába mártjuk. Felforrósított bő olajban világosbarnára kisütjük.

Tálaláskor egészben húzzuk le a nyársról, és ferdén 3-4 szeletre vágjuk. Köretként párolt rizs, saláta illik hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss