Elkészítés: A csirkemellet megmosom, szeletekre vágom. Midkét felét megsózóm, megborsozom, és kevést lisztbe forgatom. Az olajat forróra hevítem, és hirtelen a csirkemell midkét felét megsütöm. A csikemelleket az olajból kiveszem, és a visszamaradt olajba beleteszem a lisztet, egy kis ideig pirítom, és közben a nagyon finomra vágott fehérrépát és a póréhagymát is beleteszem, és együtt dinsztelem. Majd felöntöm vízzel, belemorzsolom a húsleveskockát, és addig főzöm, míg a fehérrépa megfő, és közepesen sűrű mártást kapok. Tálaláskor a húst a mártással meglocsolom, és vajjal, tejjel kikevert krümplipürével tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre