Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell csirkemájas raguval

MME MME
5/5
60 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellszeleteket befűszerezzük, olajjal meglocsoljuk, és kb. 30 percet állni hagyjuk.

A hagymát szeletekre vágjuk, kevés zsíron megdinszteljük, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a gombát. Fűszerezzük, és rövid ideig pároljuk, ezután beletesszük a gondosan megtisztított, 3-4 felé vágott csirkemájat, kevés vízzel felöntjük. Ízlés szerint további fűszereket adunk hozzá, és készre főzzük.

Közben olajban kisütjük a csirkemelleket. A kisült csirkemellet a raguval, sült burgonyával, krokettel vagy párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss