Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemell bazsalikommal és camembert-rel töltve

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellfiléket fólia alatt kiklopfoljuk, sóval és borssal hintjük meg mindkét oldalukat.

Minden csirkemellre teszünk 1-1 szelet camembert szeletet, majd bazsalikomleveleket fektetünk rá. A csirkemellet felgöngyöljük és összetűzzük.

Az előkészített töltött csirkemelleket olívaolajjal meglocsoljuk, mellétesszük a bazsalikomok szárát, és kb. 1 órára hűtőbe tesszük.

A csirkemelleket faszénparázs felett vagy rostlapon készre sütjük, a tűzről levéve eltávolítjuk a fogvájókat.

Tálaláskor a rézsútosan 2-3 darabra vágott camembert-rel és bazsalikommal töltött csirkemelleket tányérra helyezzük, és grillezett zöldségekkel, valamint sült burgonyával körítjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss