Elkészítés: A csirkemellfiléket fólia alatt kiklopfoljuk, sóval és borssal hintjük meg mindkét oldalukat.
Minden csirkemellre teszünk 1-1 szelet camembert szeletet, majd bazsalikomleveleket fektetünk rá. A csirkemellet felgöngyöljük és összetűzzük.
Az előkészített töltött csirkemelleket olívaolajjal meglocsoljuk, mellétesszük a bazsalikomok szárát, és kb. 1 órára hűtőbe tesszük.
A csirkemelleket faszénparázs felett vagy rostlapon készre sütjük, a tűzről levéve eltávolítjuk a fogvájókat.
Tálaláskor a rézsútosan 2-3 darabra vágott camembert-rel és bazsalikommal töltött csirkemelleket tányérra helyezzük, és grillezett zöldségekkel, valamint sült burgonyával körítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre