Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemájjal töltött csirkemell

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

A csirkemájakat a felhevített fokhagymás libazsírban átsütjük és félretesszük. A csirkemelleket enyhén kiverjük, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük. Minden csirkemellre 2-2 májat teszünk (egészben vagy kis kockákra vágva), felcsavarjuk, megtűzzük. Kevés olajon megpirítjuk a roládokat. Vizet öntünk alá és puhára pároljuk. Libazsírral meglocsoljuk a fóliába helyezett roládokat és 30 perc alatt közepes hőmérsékleten puhára sütjük. Hidegen, rézsútosan felszeleteljük, petrezselymes rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés

A receptet Törökné A.
Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek