Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkemájjal töltött csirkecomb

default user icon

Hozzávalók

  • 4 db felső csirkecomb
  • 2 db nagyobb csirkemáj
  • 1/2 csomag bacon szalonna
  • bors
  • 0,5 dl étolaj
  • szárnyas fűszerkeverék

Elkészítés

    1. A csirkecombokról leszedjük a bőrt, a csirkemájakat megtisztítjuk és kettévágjuk. A combokból kivesszük a csontot, vigyázva, hogy a hús egyben maradjon. Megsózzuk, megborsozzuk, és kívül-belül bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. 
    2. A félbevágott csirkemájakat berakjuk a csont helyére, majd betekerjük a húst a baconszeletekkel. A baconbe göngyölt húsokat kiolajozott tepsibe rakjuk, és közepes lángon 35-40 perc alatt megsütjük. Ha kész, kicsit hűlni hagyjuk, majd szeletelve tálaljuk.

Megjegyzés

Hidegen és melegen is finom. Mutatós étel, szeletelve, akár hidegtálon is jól mutat. Húsimádóknak kötelező!

Galcsill
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Csirkemájjal töltött csirkecomb recept?


Magazin