Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemájjal töltött csirkecomb

45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A csirkemájjal töltött csirkecomb elkészítéséhez a csirkecombokról leszedjük a bőrt, a csirkemájakat megtisztítjuk és kettévágjuk.
  2. A combokból kivesszük a csontot, vigyázva, hogy a hús egyben maradjon. Megsózzuk, megborsozzuk, és kívül-belül bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. 
  3. A félbevágott csirkemájakat berakjuk a csont helyére, majd betekerjük a húst a baconszeletekkel.
  4. A baconbe göngyölt húsokat kiolajozott tepsibe rakjuk, és közepes lángon 35-40 perc alatt megsütjük. Ha kész, kicsit hűlni hagyjuk, majd szeletelve tálaljuk. 

Megjegyzés

Hidegen és melegen is finom. Mutatós étel, szeletelve, akár hidegtálon is jól mutat. Húsimádóknak kötelező!
- Galcsill

Ezek is érdekelhetnek

Friss