Elkészítés: A csirkemellet felszeleteljük, befűszerezzük, és fokhagymás tejben 1 éjszakát pihentetjük.
A csirkemellszeleteket kiterítjük, ráfektetünk 1-1 szelet füstölt sajtot, 1 csirkemájat, betekerjük. Egy jénai tál aljára pici olajat öntünk, sorban egymás mellé helyezzük a becsavart csirkemelleket, a tetejüket megszórjuk szalonnakockákkal és apróra vágott snidlinggel. Az egészet meglocsoljuk tejföllel, reszelt füstölt sajttal bőven megszórjuk. Alufóliával letakarjuk, és légkeveréses sütőben 1,5 órát sütjük 170 fokon. Levesszük a fóliát, és pár perc alatt pirosra sütjük.
Petrezselymes burgonya illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre