Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csirkemájas-tojásos őzgerinc

75 perc
egyszerű
megfizethető
5 adag

Elkészítés

  1. A szalonnát, a hagymát felaprítjuk, majd étolajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat,  borssal fűszerezzük, majd fedő alatt puhára sütjük. Hozzáadjuk a paprikakrémet, az ételízesítőt és kissé lepirítjuk, és lehúzzuk a tűzről. Amikor kihűlt a máj,felszeljük.
  2. A keményre főzött tojásokat apróra vágjuk, majd a felaprított petrezselyemzölddel együtt a májhoz keverjük.
  3. Egy őzgerincformát alufóliával kibéleljük, étolajjal kikenjük, és beleöntjük a tojásos-májas keveréket. Az öt darab nyers tojást a liszttel felverjük, egy kicsit megsózzuk, és a májra öntjük. A fólia lelógó széleit ráhajtjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt megsütjük.

    CSIRKEMÁJ - KIADÓSAN, VÁLTOZATOSAN, FINOMAN >>>

    5 DOLOG, AMIRE AZ ŐZGERINCFORMÁT HASZNÁLHATOD! >>>

Megjegyzés

Gyors, finom, vendégvárónak is ajánlom. - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss