Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkemájas rizottó barnarizsből

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók 1 személyre:
  • 12 dkg csirkemáj
  • 5 dkg barnarizs
  • 4 dkg fagyasztott zöldborsó
  • 2 dkg sovány sajt
  • 1,5 dkg vöröshagyma
  • 1,5 dkg csiperke
  • 7 ml olaj
  • ételízesítő
  • feketebors
  • szárított petrezselyemlevél

Elkészítés

    Elkészítés: A barnarizst forrásban levő sós vízben a tésztákhoz hasonlóan kifőzzük (lassan, alaposan átfőzve!), majd leszűrjük, és alaposan lecsepegtetjük. Közben a darabolt, tisztított csirkemájat a finomra vágott vöröshagymával együtt megpirítjuk és fűszerezzük. A végén egybedolgozzuk a puhára párolt zöldborsóval és a szeletelt, pirított gombával, majd ha minden puha, bekeverjük az elkészült rizzsel. Finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, reszelt sovány sajttal tálaljuk.

Megjegyzés

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Magazin